De box

Een CrossFit club wordt in de volksmond dikwijls ook ‘een box’ genoemd. Onze box, CrossFit Zaventem, bevindt zich in Zaventem en biedt een groot gamma aan dagelijkse CrossFitt groepstrainingen (WOD’s) aan die steeds opgebouwd zijn rond alledaagse bewegingen!

Elke dag buk je je namelijk om dingen op te rapen, hef je dingen op, til je dingen boven je hoofd, ga je zitten, sta je op, loop je achter je kinderen aan, spring je, enz. Deze bewegingen worden in de CrossFitt trainingen geïntegreerd en worden nagebootst om je lichaam erop voor te bereiden en sterker te maken.

Maar CrossFit haalt zijn inspiratie ook bij het gewichtheffen, het turnen en de atletiek. Al deze bewegingen worden gevarieerd en door elkaar gehaald zodat je lichaam zich onophoudelijk moet aanpassen, versterken, sneller worden en in betere conditie moet geraken. Het ultieme geheim van het programma is dat wij jou, dankzij een persoonlijke aanpak, van dichtbij kunnen opvolgen en kunnen motiveren om heel hard te werken en je dus op die manier ook heel snel je gewenste resultaten zal kunnen bereiken!

Opbouw van de box